Milföy 2 adet
Dana jambon 2 dilim 50 gr
Kaşar peynir 2 dilim 50 gr
Sweetchilli sos 2 çay kaşığı 30 Gr
Kornişon turşu 2 adet 20 gr
Karnabahar 1adet
Havuç 1adet
Kabak 1 adet
Brokoli 1adet
Frenk soğanı 2 dal 20 gr süsleme için
Patates 1 adet
Biberiye 1 dal süsleme için
Tuz
Karabiber
Milföy yapraklarına jambonla peyniri ve dilimlenmiş kornişon turşuyu yerleştirin.
Üzerine yumurta sarısı sürün.
170 derecelik fırında 20 dk pişirin. Patatesi haşlayın ve püre haline getirin.
Kabak, karnabahar, brokoli, havucu haşlayın. Servis tabağına alın.
Milföy dilimlerini yerleştirin.
Hazırlamış olduğumuz püre ve sebzeleri uygun şekilde yerleştirin. Frenk soğanı ve biberiye ile süsleyin.
|