|
Tatlı Kırmızı Biberli ve Maydanozlu Levrek |
|
Tosca
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 15.12.2011
Mesajlar: 37 Şehir: Roma |
Kısa URL: https://ml.md/lc70824
Gönderme Tarihi: 16.Arl.2011
2,199 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Paket Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu
1 çay kaşığı Knorr Sebzeli Çeşni
2 adet bütün levrek
1 bağ roka (ayıklanmış kabaca doğranmış)
1 adet fırın torbası
3 yemek kaşığı su su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu su ve zeytinyağı ile hazırlanır.talimatlarına göre hazırlanır.
Levrekle beraber tüm malzemeler fırın torbasına doldurularak ağzı bağlanır. Yaklaşık 30 dakika buzolabında bekletildikten sonra 180 derecede 30-35 dakika fırınlanarak servis edilir.
|
|