|
|
Tavşan Füme |
|
Yurdagül Düşsel
Aşçıbaşı
Kayıt: 14.06.2010
Mesajlar: 23 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc52717
Gönderme Tarihi: 14.Haz.2010
2,644 defa indirildi / yazdırıldı
|
Bir tavşan fileleriyle butlarının dışındakileri parçalayıp bir tencereye koyunuz. Doğranmış 1 orta soğan, 1 havuç, 2 karanfil, bir çimdik hindistancevizi, 1 büke garni ilâve edip ateşte biraz döner gibi olduktan sonra köpüğünü alıp hafif ateşe çekiniz. Birbuçuk saat hafif ateşte pişmeye bırakınız. Bundan sonra şinuvadan geçirip yağını alınız. Serin bir yerde saklayınız.
Not: Kanatlı ve kanatsız avların filesiyle butlarını bu işleme karıştırmayarak ayırıp salçalı güzel yemekler yapabilirsiniz.
|
|
Tavşan Füme Tarifleri Tavuk Yemekleri
|
|