|
TAVŞAN MARİNESİ (Baharatlı) |
|
im
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat |
Kısa URL: https://ml.md/lc83076
Gönderme Tarihi: 09.Kas.2012
1,835 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 su bardağı rafine yağı
1 su bardağı elma sirkesi
1 küçük soğan, piyaz doğranmış
2 adet defne yaprağı
10 adet tane karabiber
10 adet ardıç tanesi
4 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı kekik
2 adet tane karanfil
1) Marineyi hazırlamak için tüm malzemeyi iyice karıştırınız.
2) Tavşanın herhangi bir parçasını marinenin içine attığınız zaman üzerine bastırması için tabak kapatınız.
3) 24 saatte 5-6 defa altüst çeviriniz ve marineden çıkarınca iyice süzdürüp kurulayınız. Sonra pişiriniz.
|
|