Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

TAVŞAN SİVESİ ST HUBERT (FRANSA)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


TAVŞAN SİVESİ ST HUBERT (FRANSA)

rikkat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.05.2007
Mesajlar: 380
Şehir: Çankaya - Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc15636
Gönderme Tarihi: 24.Haz.2007
2,688 defa indirildi / yazdırıldı




CIVET DE LIEVRE ST. HOUBERT

8-10 kişi için MALZEME :
1 adet av tavşanı (3,5 kg. civarında)
Tuz, bir çimdik şeker
50 adet temizlenmiş arpacık soğan
50 adet küçük mantar, yoksa 20 adet orta boy mantar
kuzu gömlek yağı, parmak eninde doğranmış
4 çorba kaşığı tepleme dolu margarin
1 çorba kaşığı tepeleme dolu un
1/2 su bardağı krema
2 su bardağı et suyu yoksa su
2 kahve fincanı su
(Bir parça tülbentin içerisine 1 çay kaşığı kekik, 1 yaprak defne, 1 diş sarımsak, varsa 10 adet ardıç ve 4 adet tane karabiber koyup tülbenti bohça gibi bağlayınız)

YAPILIŞI :
Tavşanın ciğerinin dikkatlice ödünü çıkarıp temizleyip ince kıyınız. Kremayı ilâve edip karıştırıp buzlukta muhafaza ediniz
Tavşanı iri kuşbaşı doğrayıp küçük bir kaba koyup içine birer adet dilimlenmiş soğan ve havuç, dört dal maydanoz, iki diş karanfil, on adet tane karabiber koyup serin yerde buzlukta yirmi dört saat bekletiniz
Sonra tavşanları bir süzgece çıkarıp suyunu orta ateşte üç dakika kaynatıp muhafaza ediniz
Dibi kalın bir kasrola yoksa tencereye yağı koyup kızdırıp tavşanı ilâve ediniz. Hızlı ateşte alt üst pembe bir renk alıncaya kadar kavurup unu ilâve edip bir iki dakika karıştırarak marine süzdürerek ilâve ediniz
Et suyunu ve tuzu, tülbente sarılı baharatı da ilâve edip iki saat ağır ağır kaynatarak kontrol ederek pişmeye bırakınız
Ateşten alırken suyu et sevmesinden bir santim yukarda olmalıdır
Diğer küçük bir tencereye içyağını koyup hızlı ateşte bir iki dakika sote yapıp üzerine soğanı, az şeker ve iki kahve fincanı suyu ilâve edip orta ateşli fırında, yoksa ocağın üzerinde ağzı kapalı olarak on onbeş dakika pişirip üzerine mantarı ilâve edip ateşten alınız
İki saat kaynamış tavşanın içine ağır ağır karıştırarak kremaciğeri ilâve edip soğanmantarlı iç yağını da ilâve ederek tekrar ağır ağır kaynatarak ve kontrol ederek tavşanın yaşına göre yarım saat veya daha fazla pişirip içindeki baharat torbasını çıkarıp taze kızarmış kruton ekmekle servis ediniz.






TAVŞAN SİVESİ ST HUBERT (FRANSA) Tarifleri Bavaruaz Tarifleri



(1 adet TAVŞAN SİVESİ ST HUBERT (FRANSA) 62,492 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort