Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Carpaccio Tarifleri > Tavşan Terini (İtalya) (1 adet - 64,850 defa bakıldı)

Tavşan Terini (İtalya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tavşan Terini (İtalya)

figüran
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.10.2008
Mesajlar: 20
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc27999
Gönderme Tarihi: 13.Ekm.2008
2,423 defa indirildi / yazdırıldı




15 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
1 soğan (ince kıyılmış)
15 g (2 çorba kaşığı) un
2 defne yaprağı
4 diş karanfil
1/2 tatlı kaşığı tuz
bir tutam taze çekilmiş karabiber
500 g kemiksiz tavşan etinin ince çekilmiş kıyması
175 g yağsız dana kıyma
1 tatlı kaşığı bal
1 çorba kaşığı kızılcık
tere yaprakları (yıkanıp, süzdürülmüş; süsleme için)

Önce fırınınızı 170 °C'a ısıtın. 1 kg'lık bir tost ekmeği kalıbının içini alüminyum folyoyla kaplayın.
Tereyağını kalın dipli bir tencerede orta ateşte eritin. Yağ kızınca sağanı ekleyip, ara sıra karıştırarak, 1 dakika pişirin. Un, defne yaprağı, karanfil, biraz tuz ve biraz karabiber katıp, bir taşım kaynatın. Kaynayınca ateşi kısıp, karışımı ağır ateşte sık sık karıştırarak 2 dakika pişirin. Tencereyi ateşten alıp, defne yaprakları ve karanfilleri çıkarıp atın. Tavşan ve dana kıymasını ekleyip, karıştırın.
Karışımı alüminyum folyo döşediğiniz ekmek kalıbının içine boşaltıp, üstünü bir spatulayta düzleştirin. Alüminyum folyoyla örtüp, kalıbı yüksek kenarlı bir tepsinin ortasına yerleştirin. Tepsiye, kalıbın yarı boyuna gelecek kadar kaynar su koyup, fırının orta katına sürerek, terin sertleşinceye kadar (1,5 saat) pişirin.
Tepsiyi fırından alıp, kalıbı tezgâha çıkararak temiz bir bezle kurulayın. Sonra üstüne bir ağırlık yerleştirip, buzdolabına kaldırarak 4 - 5 saat (tercihen bir gece) soğutun.
Balı küçük bir tencereye koyup, 1 çorba kaşığı soğuk su ekledikten sonra, tencereyi ateşe oturtarak bir taşım kaynatın. Ateşi kısıp, kızılcığı ekleyerek, kızılcıklar yumuşayıncaya (ama çatlayıp yırtılmamalıdırlar) kadar (1 dakika) pişirin. Tencereyi ateşten alıp, kızılcıkları bir delikli kepçeyle kâğıt havlu üstüne çıkararak soğumaya bırakın.
Buzdolabındaki kalıbı çıkarıp, üstündeki ağırlığı kaldırarak, alüminyum folyoyu atın. Kalıbı altüst ederek terini bir servis tabağına çıkarıp, altına yapışmış folyo parçalarını atın. Üstünü kızılcık ve tere yapraklarıyla süsleyip, bir bölümünü dilimleyerek servis yapın.






Tavşan Terini (İtalya) Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet Tavşan Terini (İtalya) 64,850 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort