|
|
Tavuk Çorbası |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc31117
Gönderme Tarihi: 14.Arl.2008
1,891 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı arpa şehriye
250 gr. iri doğranmış ıspanak
250 gr. adet küpler halinde doğranmış tavuk bonfile
1 su bardağı mantar
1 orta boy çekirdekleri ayıklanmış ve küpler halinde doğranmış kırmızı biber
1 çay kaşığı nane
Karabiber Tuz
Büyük bir tencerede tavuk suyunu kaynatın. Arpa şehriyeyi ekleyip kısık ateşte kapağı açık olarak 6 dakika kaynatın. Ispanak, tavuk, mantar, biber ilave ettikten sonra kaynamaya bırakın.
Kaynamaya başladıktan sonra ateşi kısıp kapağı kapalı olarak 9-10 dakika daha (tavuk parçaları pişene kadar) orta ateşte pişirin. Arzu ederseniz üzerine rendelenmiş tulum veya parmesan peyniri serpin.
|
|
Tavuk Çorbası Tarifleri Keskinoğlu Yemek Tarifleri
|
|