1 paket boncuk makarna
4-5 adet sosis
Salatalık turşusu
1 kutu konserve mısır
2 bardak haşlanmış bezelye
2 adet haşlanmış havuç
2 adet tavuk göğsü
Tuz
Karabiber
Yoğurt
Mayonez
Dereotu
Makarnaları bir tencerede bezelye ,tavuk ve havucuda ayrı tencerelerde haşlayın.
Haşlanan havuçları, turşuyu, sosisleri çok minik minik kesin. Büyük bir kap içine haşlanan makarnayı dökün.
Üzerine mısırı, turşuyu, küp küp havuçları, sosisleri ilave edin.
Haşlanan tavuk etini minik minik lif lif parçalara ayırın.
Dereotunu çok ince kıyın.
Tavuk ve dereotunuda kattıktıktan sonra göz kararı yoğurt ve mayonezi de karıştırın. En son tuzunu ve baharatını ayarlayıp servis yapın.
|