25 gr yağ
3 adet kabak
25 gr kaşar rendesi
2 adet domates
1 adet soğan
1 adet kırmızı biber
3 adet Yeşil biber
300 gr tavuk göğsü
1 tutam kekik
1 çay kaşıgı Tuz
1 çay kaşıgı karabiber
1 çay kaşıgı kimyon
1 çay kaşıgı pulbiber
Tavukları tencerede kaynatın ve yağda kızartın.
Soğanları ekleyın devam edin.
Biberlerimizi ve baharatlarımızda ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
Domateslerimizi de katıp 10 dakika sonra kapatıyoruz.
Kabaklarımızın üstünü temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesiyoruz.
Kabakların içlerini kaşık yardımıyla dikkatlice oyuyoruz. İçine Tavuklu harcımızdan koyuyoruz.
170 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz.
|