|
Tavuklu Kuru Taze Fasulye |
|
ham-et
Aşçıbaşı
Kayıt: 22.01.2014
Mesajlar: 29 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc95278
Gönderme Tarihi: 22.Oca.2014
1,742 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg tavuk kuşbaşı
Yarım kg kurutulmuş taze fasulye
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
1 dolu çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
Kurutulmuş taze fasulye akşamdan bol suya ıslatılır. Düdüklü tencerede ince çentilmiş soğan kavrulur. Tavuk eti atılır, 10 dakika sonra salça ve tuz ilave edilir. Suyu süzülmüş fasulye ve 1 su bardağı su konur, karıştırılır. Düdüklünün kapağı kapatılır. Pim çıktıktan sonra ateş kısılır 7 dakika pişirilir.
|
|