| 
 
 1 su bardağı kuru fasulye
 1 adet kırmızı soğan
 2 adet tavuk bonfile
 1 tatlı kaşığı hardal
 Yarım çay bardağı sirke
 2 diş sarımsak
 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
 2 adet defne yaprağı
 Maydanoz
 Tuz
 200 gr sıvı yağ
 
 Kuru fasulye önceden ıslatılır ve sonrada iyice haşlanır. Tavuk bonfileler, defne yaprağı ile haşlanır.
 Bir kasede, dövülmüş sarmısak, sirke, yağ, hardal, tuz, pul biber iyice karıştırılır. Bu karışım, haşlanmış ve yıkanmış fasulyenin üzerine dökülür.
 Soğan piyazlık doğranır, tavuk eti didiklenir, maydanoz kıyılır. Soğan, tavuk eti ve maydanoz salataya ilave edilerek iyice karıştırılır. Salata servis tabağına alınır. Salata domatesle süslenir.
 
 
  
 
 |