|
Taze Sarımsak Çorbası (Hasköy Bulgaristan) |
|
kırık tabak
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 20.09.2014
Mesajlar: 36 Şehir: Aydın |
Kısa URL: https://ml.md/lc134543
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2018
690 defa indirildi / yazdırıldı
|
AB Bulgaristan - Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı
Meriç Sanal Mutfağı
3 demet taze sarımsak
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı un
1 demet dereotu
Tuz
İnce doğranmış sarımsak yumuşayana kadar tuzlu suda kaynatılır.
Hafifçe kızartılmış un ve yağ eklenir.
Çorba on dakika kadar daha kaynatılır.
Ocaktan indirilir ve ince doğranmış dereotu ilave edilir.
Soğuk servis edilir.
|
|