|
Taze Soğanlı Börek (milföy) |
|
nezoş
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 29.04.2015
Mesajlar: 30 Şehir: Rize |
Kısa URL: https://ml.md/lc107283
Gönderme Tarihi: 03.May.2015
2,230 defa indirildi / yazdırıldı
|
300 gr. milföy hamuru
Yarım demet maydanoz
1 taze soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı su
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bırakın. İçi için, taze soğanları kıyıp maydanozla karıştırın. Üzerine baharatları ekleyip iç malzemeyi hazırlayın. Milföy hamurunun içine doldurun ve katlayıp tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında 30 dakika pişirip sıcak olarak ikram edin.
|
|