Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Taze Soğanlı Kuzu İncik (Selçuk İzmir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Taze Soğanlı Kuzu İncik (Selçuk İzmir)

berat özgün
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.06.2017
Mesajlar: 24
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc125763
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2017
1,680 defa indirildi / yazdırıldı




Naif Karaköy

4 adet kuzu incik
15 adet arpacık soğanı
1 demet taze soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Yeterince sıcak su
Tuz
Karabiber
Kimyon
Kekik

İnciğe bıçakla birkaç çentik atın. Sıvı yağı tavada kızdırın. İncikleri pişirmeyin; sadece yağda her tarafını çevirerek kabuk tutacak şekilde 5 dakika kızartın ve fırın tepsisine alın. Eti kızarttığınız yağa soyduğunuz arpacık soğanlarını ilave edin ve 6-7 dakika sallayarak kızartın. Soğanlara bir miktar tuz serpin ve biraz kızarınca ayrı bir kaba alın. Fırın tepsisindeki inciklerin üzerine tuz , karabiber, kimyon ve kekik serpin ve 3-4 su bardağı sıcak su dökün. Etlerin üzerine minik parçalara ayırdığınız 1 yemek kaşığı tereyağını paylaştırın. Tepsinin üstünü kapakla ya da alüminyum folyoyla, hava almayacak şekilde kapatın. 180 derece fırında yarım saat pişirin. Folyoyu dikkatlice açın ve kızarmış arpacık soğanlarını ilave edin. Tekrar tepsinin üzerini sıkıca kapatın ve arada bir kontrol ederek etler ve soğanlar yumuşayana kadar pişirin. Etler yumuşadığında folyoyu açın ve kestiğiniz taze soğanları üzerine yayın. En fazla 5 dakika üzeri açık olarak fırında pişirin. Fırından alıp servis edin.







Taze Soğanlı Kuzu İncik (Selçuk İzmir) Tarifleri Denizli Yemekleri



(1 adet Taze Soğanlı Kuzu İncik (Selçuk İzmir) 9,643 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort