|
Terbiyeli Semizotu Yemeği |
|
fadıl
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 06.11.2013
Mesajlar: 38 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc93556
Gönderme Tarihi: 06.Kas.2013
2,190 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 demet semizotu
1 adet soğan
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
Terbiye için:
1 adet limon
1 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
1 çay bardağı su
Soğan çentilir, sıvıyağda çevrilir. Semizotu ve tuz eklenir. Semizotu gevşeyene kadar pişirilir. Bu arada terbiye malzemesi çırpılır. Yemeğin üzerine gezdirilir, karıştırılır ve ateşten alınır.
|
|