|
|
TEREYAĞLI İNCİR TATLISI |
|
lavanta
Aşçı
Kayıt: 28.07.2008
Mesajlar: 19 Şehir: Alaçatı-İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc25721
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2008
4,283 defa indirildi / yazdırıldı
|
30 adet iri kuru incir
1 bardak margarin
1 bardak şeker
Yarım bardak ceviz içi
İncirlerin saplarını koparıp tencereye koyun, iyice yıkayın ve süzdürün. Tekrar tencereye tereyağını da koyup incirleri 10 dakika kavurun. Şekerini ilave edip karıştırın. İncirleri fazla karıştırmayın ve biraz ballanmaya başladığı zaman indirin. Ilık servis yapın. Soğuk olmasın. Üstüne ceviz içi serpip yiyebilirsiniz.
ML® İncirleme için tıklayın
|
|
TEREYAĞLI İNCİR TATLISI Tarifleri Denizli Yemekleri
|
|