|
|
Tereyağlı Kek |
|
laf-ı güzaf
Aşçıbaşı
Kayıt: 25.02.2017
Mesajlar: 23 Şehir: Ordu |
Kısa URL: https://ml.md/lc123476
Gönderme Tarihi: 01.Mar.2017
1,045 defa indirildi / yazdırıldı
|
www.vzug.com
4 dl tam yağlı krema
400 g şeker
1 paket vanilya şekeri
4 yumurta
550 g un
1 paket kabartma tozu
125 g tereyağı
350 g şeker
1 paket vanilya şekeri
4 çorba kaşığı süt
200 g badem, rendelenmiş
Hamur malzemelerini iyice karıştırın ve pişirme kağıdıyla kaplı tepsiye koyun. Tepsiyi ısıtılmış fırına sürün. Fırınlayın.
Sos için tereyağı, şeker, vanilya şekeri ve sütü yavaşça eritin ve bademleri ekleyin. Yarı pişmiş kekin üzerine dağıtın ve pişirmeyi tamamlayın.
|
|
Tereyağlı Kek Tarifleri İsviçre Yemekleri
|
|