|
|
Testi Kebabı |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc41528
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2009
2,212 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
2 adet bostan patlıcan
400 gram zar şeklinde doğranmış dana eti
2 adet kuru soğan
2 adet domates
1 adet dolmalık yeşil biber
Yarım adet dolmalık kırmızı biber
Yarım adet dolmalık sarı biber
1 adet havuç
1 adet kabak
1 yemek kaşığı salça
2 su bardağı ay çiçek yağı
Yeteri kadar tuz karabiber
Hazırlanışı:
Etleri ince kıyılmış soğanla kavurup salçayı ilave edin. Su koyarak kaynatın. Etlerin pişmesine yakın sırasıyla havuç, kabak, tuz, karabiber, biberler ve domatesi ekleyip dinlenmeye bırakın. Patlıcanları çiçek saksısı gibi oyup porsiyonlayarak yağda kızartın ve yağlarını süzdürün. Yaptığınız eti patlıcanların içine doldurarak 180 derecede 10 dakika fırınlayın.
|
|
Testi Kebabı Tarifleri Halk Yemek Tarifleri
|
|