Malzeme:
300 gram taze fasulye
3 adet havuç
2 adet kabak
300 gram soya filizi
400 gram tavuk göğüs eti
250 gram krema
4 çorba kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı Karabiber
4 çorba kaşığı Bizim Mutfak Mısırözü Yağı
Taze fasulye, kabak ve havucu temizleyip jülyen doğrayın. 2 çorba kaşığı sıvıyağda jülyen doğranmış taze fasulye, kabak, havuç ve soya filizini 5 dakika soteleyin. Sebzelerin yumuşamasına yakın sırasıyla soya sosu, karabiber ve kremayı ekleyerek karıştırın ve tencereyi ocaktan alın. Başka bir tavada jülyen doğranmış tavuk etlerini kalan yağda pişene kadar soteleyin. Tavukları kremalı sebze sosuyla karıştırarak harmanlayın. Tost ekmeklerinin üzerine karışımdan koyarak sıcak olarak servis yapın.
|