Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Charlot Tarifleri > TULUS USULÜ VOLOVAN (FRANSA) (1 adet - 52,116 defa bakıldı)

TULUS USULÜ VOLOVAN (FRANSA)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


TULUS USULÜ VOLOVAN (FRANSA)

rikkat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.05.2007
Mesajlar: 380
Şehir: Çankaya - Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc15222
Gönderme Tarihi: 08.Haz.2007
2,357 defa indirildi / yazdırıldı




VOL AU VENT TOULOUSAINE


6-8 kişi için MALZEME:
Haşlanarak pişmiş, zar gibi doğranmış yarım şar su bardağı dolusu tavuk, mantar, uykuluk ve beyin
1 çorba kaşığı tereyağı
350 gr. tavuk suyu veya et suyu (1,5 su bardağı)
35 gr. un (bir kahve fincanı ve bir tatlı kaşığı)
Az tuz
Az karabiber

YAPILIŞI :
Orta ateşte bîr tencereye yağı koyup kızdırıp etleri mantar, beyin, uykuluk, tuz ve biberi ilâve edip bir kere karıştırın
Varsa biraz mantar suyu ilâve edip kapağını kapatıp ağır ateşte bir kaç dakika kaynatıp suyunu çektirip ateşten alınız
Unu küçük bir tencereye koyup üzerine et suyundan bir kaç kaşık koyarak karıştırıp bulamaç yapınız
Kalan et suyunu kaynar olarak üzerine ilâve edip karıştırarak orta ateşte bir kaç dakika kaynatıp yukarıdaki harcın içersine ilâve edip aşağıdaki volovanların içersine doldurun kapaklarını üzerine kapatıp servis ediniz

Volovanın hazırlanışı :
Hazırmlanmış foyöte hamurunun alt ve üstüne hafif un serperek merdane ile iki milim kalınlığında düzgünce açınız
Dokuz on santim kutrunda tırtıllı yuvarlak hamur kalıbı İle on iki adet hamur kesiniz
Altı adedini bir fırın tepsisine koyup üzerlerine kenarlarına damlatmadan çırpılmış yumurta sürünüz
Diğer altı hamurun ortalarını beş santim kutrunda bir hamur kalıbı ile keserek delik açınız
Ortası delik hamurları düzgünce, diğer hamurları üzerine koyunuz
Serin yerde yirmi - otuz dakika dinlendirip üzerlerine, etrafına damlatmadan çırpılmış yumurta sürünüz, önce ortadan hızlı ateşli fırında, sonra orta ateşli fırında yirmibeş dakika pişirip fırından çıkarınız
Delik kısımların içindeki hamurları bıgağın burnu ile çıkarınız
Çıkardığınız hamurların üst kısımlarını servis ederken volovanın üzerine kapatmak için muhafaza ediniz.






TULUS USULÜ VOLOVAN (FRANSA) Tarifleri Charlot Tarifleri



(1 adet TULUS USULÜ VOLOVAN (FRANSA) 52,116 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort