|
Türk Mutfağına Özgü Dolma ve Sarmalar |
|
siyami
Super MOD
Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925 Şehir: izmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc97533
Gönderme Tarihi: 20.Nis.2014
10,162 defa indirildi / yazdırıldı
|
Milli Eğitim Bakanlığı
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Ankara 2006
Zeytinyağlı Dolma ve Sarmalar:
Vişneli yaprak dolması
Sakız kabağı dolması (tuzsuz peynirden)
Bamya dolması
Zeytinyağlı patlıcan dolması
Zeytinyağlı lahana sarması
Zeytinyağlı asma yaprağı sarması
Yalancı dolma
Lor dolması
Tahinli dolma
Bulgur sarması
Etli Dolma ve Sarma Çeşitleri:
Asma yaprağı sarması
Biber dolması
Mülebbes dolma
Halep dolması
Ebegümeci dolması
Enginar dolması
Kavun dolması
Balkabağı dolması
Sakız kabağı dolması
Domates dolması
Karışık dolma
Kereviz dolması
Elma dolması
Ayva dolması
Etli kabak dolması
Patlıcan dolması
Pazı sarması
Pırasa dolması
Soğan dolması
Bulgurlu kabak dolması
Fıstıklı kabak dolması
Kuru kabak dolması
Fasulyeli kabak dolması
Haylan kabağı dolması
Katıklı dolma
Ermenek dolması
Nohutlu dolma
Pancar sarması
Firikli acur dolması
Havuç dolması
Kuru patlıcan dolması dolması
Lahana sarması
Patates dolması
Salamura yaprak sarması
Salgam dolması
Yeşil domates dolması
Vişneli yaprak dolması
Et dolmaları:
Bumbar ve şirden dolması
Kuzu dolması
Uskumru dolması
Balık dolması
Tavuk dolması
Kaburga dolması
|
|