|
|
Türlü Buğulama |
|
Didar Şen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.08.2011
Mesajlar: 54 Şehir: Edirne |
Kısa URL: https://ml.md/lc67215
Gönderme Tarihi: 24.Ağu.2011
2,642 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet kuru soğan
15-20 adet taze fasulye
2 adet patlıcan
2 adet kabak
1 adet patates
4 adet iri domates
2 adet sivri biber
1 çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Sebzeler soyulur ve dilimlenir. Soğan yarım daire şeklinde doğranır. Tencerenin dibine soğan konur. Üzerine sırasıyla sivri biber, fasulye, patates, patlıcan, kabak, rende domates konur. Tuz serpilir, yağ gezdirilir. Tencerenin kapağı kapatılır. 5 dakika orta ateşte piştikten sonra ateş kısılır ve 45 dakika pişirilir. Karıştırılır ve servise getirilir. Bu yemeğin özelliği su konmamasıdır. Domatesin içerdiği su yeterlidir.
|
|
Türlü Buğulama Tarifleri Balkabağı Tarifleri
|
|