|
|
Turşulu Sote |
|
Bulaşık Makinesi
Aşçıbaşı
Kayıt: 21.06.2008
Mesajlar: 20 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc24752
Gönderme Tarihi: 21.Haz.2008
4,914 defa indirildi / yazdırıldı
|
750 gram kemiksiz et (koyun)
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
Yarım bardaktan az ayçiçek yağı
15 adet kadar salatalık turşusu (küçüklerinden)
Etleri ince fleto doğrayıp tencerede az yağla kavurun. Suyunu çeksin. Soğanları yarımay doğrayın. 10 dakika da öyle kavurun. Domatesleri soyup doğrayın, biberi de doğrayıp ete katın. 15 dakika daha kaynatın. Turşuları da uzun ince doğrayıp ete katın. 10 dakika daha kaynatıp söndürün. Sıcak servis yapın.
|
|
Turşulu Sote Tarifleri Bonfile Tarifleri
|
|