Yarım paket FEAST ISPANAK
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
50 g beyaz peynir
Tuz
Karabiber
2 adet yuvarlak bazlama ekmeği
2 adet yumurta
Tereyağı
Genişçe bir tavaya zeytinyağını koyup soğanlar pembeleşinceye kadar soteledikten sonra ıspanağı ekleyip sotelemeye devam edin.
Tavayı ocaktan alın, peynirleri, tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın.
Bazlama ekmeğini ortadan ikiye kesin, üstte kalacak parçasına bir su bardağı yardımı ile yuvarlak bir pencere açın.
Başka bir tavada bazlama ekmeklerini biraz tereyağı sürerek kızartın.
Alt kısımda kalacak parçanın üzerine ıspanaklı peynirli harcı yaydıktan sonra diğer parçayı üzerine kapatın.
Yuvarlak olarak açtığınız kısma bir yumurta kırın.
Yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisinde 180 derecede 5 dakika pişirin.
|