Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Uzun Süre Mayalanmış Ekmek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Uzun Süre Mayalanmış Ekmek

bamya çiçeği
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.07.2018
Mesajlar: 22
Şehir: Balıkesir
Kısa URL: https://ml.md/lc135411
Gönderme Tarihi: 11.Tem.2018
833 defa indirildi / yazdırıldı




1,5 bardak beyaz ekmek unu
1,5 bardak kepekli un
4 yemek kaşığı çavdar unu
1 çay kaşığı kolay karıştırılmış maya
2 çorba kaşığı şeker
1 çay kaşığı ince deniz tuzu
1 çorba kaşığı zeytinyağı

Unları, mayayı, şekeri ve tuzu karıştırın.
280 ml sıvı yağ ve 1 fincan ılık suya karıştırın, ardından kuru malzemeleri karıştırın.
Karışımı hafif yağlı bir yüzey üzerinde 10 dakika ya da pürüzsüz ve esnek bir hale gelene kadar yoğurun
Hamuru bir streç filmle kaplanmış hafif yağlı bir kaba koyun, ardından 6 saat buzdolabına veya boyutuna iki katına çıkana kadar bekletin.
Süre sonunda dolaptan alın 2 dakika daha yoğurun, sonra yuvarlak bir somun haline getirin.
Somun, yağlanmış bir pişirme tepsisine aktarın ve yağlı streç filmle kaplayın.
Buzdolabına geri koyun ve 6 saat boyunca dinlendirmek için bırakın.
Buzdolabından çıkarın ve 2 saat kadar daha bekleyin.
Bu arada, fırını 220 ° C'ye önceden ısıtın.
Üstünü keskin bir bıçakla çizin.
Tepsiyi fırının üst rafına aktarın, altına dokunduğunuzda, somun tok bir ses verene kadar takribi 45 dakika kadar pişirin.
Tel rafa aktarın ve tamamen soğumaya bırakın.







Uzun Süre Mayalanmış Ekmek Tarifleri Kaygana Tarifleri



(1 adet Uzun Süre Mayalanmış Ekmek 6,025 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort