Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Vanilyalı Kayısılar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Vanilyalı Kayısılar

talimat
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 31.10.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc129416
Gönderme Tarihi: 01.Kas.2017
693 defa indirildi / yazdırıldı




100 gr. şeker
8 adet karanfil
100 ml. vişne suyu
500 ml. elma suyu
500 gr. kuru kayısı
1 paket şekerli vanilin

Toz şekeri geniş bir tencereye koyun ve sürekli karıştırarak karamelize edin.
Karanfiller, vişne ve elma suyunu yavaşça ekleyin ve sürekli kanştırm. Karamel eriyip şerbet kıvamına gelinceye kadar orta ateşte karıştırarak pişirin.
Kum kayısılan ılık suda yıkayın. Kayısılar yumuşayana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin.
Kayısılan delikli kepçeyle tencereden alıp bir kaba koyun.
Şekerli vanilini sıcak karamele ekleyin ve topaklanmaması için hızlıca karıştırın.
Karameli bir taşım ısıtın. Kum kayısılann üzerine hazırladığınız sosu dökün ve soğumaya bırakın.
Kum kayısılan sos ile beraber mus ya da bademli puding ile de servis yapabilirsiniz.

Not: Bu tarifi kış mevsiminde elma ile de deneyebilirsiniz. Ancak seçeceğiniz elmaların sert ve ekşi olmasına dikkat etmelisiniz.







Vanilyalı Kayısılar Tarifleri Elma Tatlısı Tarifleri



(1 adet Vanilyalı Kayısılar 3,763 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort