|
|
Vejetaryen Krepler |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc48519
Gönderme Tarihi: 12.Mar.2010
1,795 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
150 gram mantar
1 adet kırmızı biber
1 adet kabak
1 çorba kaşığı AltınHasat Riviera Zeytinyağı
Krep Hamuru için :
1 paket Bizim Mutfak Krep
2,5 su bardağı süt
2 adet yumurta
50 gram Bizim Margarin
1 tutam Tuz
1 tutam toz şeker
Mantarı, biberi ve kabağı yıkayın. Sebzeleri çok küçük olmayacak şekilde doğrayın. Soğanı iyice temizleyip kıyın. Yapışmaz yüzeyli bir tencerede soğanı zeytinyağı ile kavurun. Mantar ve biberleri ilave edip pişmeye bırakın. Sebzeler pişmeye yakın kabakları ekleyin. Krep hamuru için Bizim Mutfak Krep toz karışımı, 2 yumurta ve sütü bir kaba alıp çırpın. Bir parça margarini teflon tavaya alıp eritin. Bir kepçe dolusu krep harcını tavaya dökün. Tavanın her yerine eşit dağılması için tavayı hafifçe sallayın. Krepleri arkalı önlü pişirin. Malzeme bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Her defasında margarini ekleyin. Mantar karışımından kreplerin üzerine eşit şekilde dağıtarak krepleri kapatın. İstediğiniz çiğ sebzeler eşliğinde sıcak servis yapın.
|
|
Vejetaryen Krepler Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
|
|