Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Sofra Düzeni ve Servis > Yağların Servisi (1 adet - 15,123 defa bakıldı)

Yağların Servisi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yağların Servisi

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc100856
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2014
1,176 defa indirildi / yazdırıldı




Milli Eğitim Bakanlığı
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Ankara 2006


Konuklara kızarmış ekmek ve tostlarla birlikte sunulan tereyağının (veya zeytinyağı) alakart servis uygulanan işletmelerde üç şekilde servis edilme yöntemi vardır.

Yağların Servis Yöntemleri:
Posiyonluk Kaplarında Servis: Küçük kaplar içerisine 20 – 25 gr tereyağı konarak dolaplarda soğutulur. Özel tabak veya kahve fincanı tabağında servis edilir.
Porsiyonluk Kasede Servis: Küçük cam veya porselen kaseye talaş buz doldurulur. Buzun üzerine silindir, yıldız veya rulo şekilleri verilmiş tereyağı parçaları konur. Kase dantel kağıtlı(dolley) küçük bir tabak üzerine konarak servis edilir.
Özel Servis Kabında Servis: Tereyağı servisinde kullanılan iki veya üç parçalı tereyağı kabının alt bölmesine talaş buz kunur. Üstteki delikli kısmına bir parça buz ve üzerine şekillendirilmiş tereyağı konur. Üzerine kapağı kapatılır. Dessert tabak üzerinde masanın solundan servis edilir. Kapağı açılarak kabın kenarına bırakılır.
Her üç yöntemde de tereyağı kabı konuğun sol tarafından masaya konur. Tereyağı kabının yeri ekmek tabağının sol ilerisidir. Porsiyonluk kase ve özel tereyağı servis kabının yanında kokteyl çatalı verilebilir. Çatal, sapı 45 derece sağ aşağıya bakacak şekilde masaya bırakılır.






Yağların Servisi Tarifleri Sofra Düzeni ve Servis



(1 adet Yağların Servisi 15,123 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort