|
YEL DEĞİRMENİ |
|
rigal
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.07.2009
Mesajlar: 52 Şehir: İzmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc38388
Gönderme Tarihi: 22.Tem.2009
2,112 defa indirildi / yazdırıldı
|
Milföy hamurunu hazırlayınız. Ve açınız. 5-10 cm. boyunda ve 5-10 cm. eninde hamurları kesiniz. Kare biçiminde kesilen hamurların her bir köyesinden ortaya doğru bıçak ile kesiniz. Hamurların ortasına yumurta sarısı sürünüz. Kesilen uçları bunun üzerine kapatınız. Böylece her bir hamura fırıldak biçimi veriniz. Çok sıcak fırında pişiriniz. Piştikten sonra fırından çıkarınız. Üzerlerine pudra şekeri ekiniz. Tekrar fırına koyunuz. Biçimlendirilmiş ve pişmiş milföyleri servis tabağına diziniz.
|
|