Kısa URL: https://ml.md/lc28392
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2008
1,992 defa indirildi / yazdırıldı
Malzeme
- 75 g dövülmüş ceviz
- 25 g dövülmüş badem
- 25 g dövülmüş fındık
- 25 g dövülmüş antepfıstığı
- 50 g ekmek içi
- 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı acısız bibersalçası
- 2 çay kaşığı toz kimyon
- 2 çay kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı nar pekmezi veya limon suyu
- 1 diş ezilmiş sarımsak
Hazırlanışı
Yoğurt hariç tüm malzemeleri blendıra koyun. Karışım yumuşak fakat kaşığa gelecek şekilde olmalıdır.
Servis yapılacağı zaman yoğurdu ilave edin. Eğer saklayacaksanız yoğurt ilave etmeden de saklayabilirsiniz.