|
|
Yer Elmalı Pilav |
|
helin
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.07.2013
Mesajlar: 44 Şehir: Diyarbakır |
Kısa URL: https://ml.md/lc91034
Gönderme Tarihi: 31.Tem.2013
3,060 defa indirildi / yazdırıldı
|
1.5 su bardağı bulgur
5 adet yer elması
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 adet kuru soğan
2 su bardağı tavuk suyu
Tuz
1 çay kaşığı karabiber
Tencerede doğradığınız soğanı tereyağı ile 5 dakika kavurun. Doğradığınız yer elmalarını ekleyerek 5 dakika daha kavurup bulguru, salçayı, tavuk suyunu, tuzu ve karabiberi ilave edip güzelce karıştırın. Suyu kaynayınca altını kısıp pilav göz göz olup suyunu çekene kadar 20-25 dakika pişirin.
|
|
Yer Elmalı Pilav Tarifleri Pilavlar
|
|