Kısa URL: https://ml.md/lc114563
Gönderme Tarihi: 01.Şub.2016
2,244 defa indirildi / yazdırıldı
1 su bardağı yeşil mercimek
450 gr somon filetosu
2 su bardağı ıspanak doğranmış
2 su bardağı havuç rendelenmiş
80 ml üzüm
1 yemek kaşığı margarin
2 kaşık soya sosu
1 kaşık zencefil
1 diş sarımsak
1 su bardağı kaşar peyniri
yeterince taze çekilmiş karabiber
Somon balığı fietoları margarin ile yağlanıp tuzlanıp yağlı kağıtta 190 derecede 20 dakıka pişirilir daha sonra mercimekler tuzlu kaynar suda 20 dakıka pişirilir büyük bir salata kasesine havuç rendelenir ıspanak yaprakları ve kaşar peyniri ilave edilir kuru üzüm serpilir diğer baharatlarda ilave edilir sarımsak rendesi ve mercimek ile güzelce karıştırılarak serviz tabağına mercimek salatası ve ile somon filetosu yerleştirilerek servis yapılır.
Fotoğraf "not defteri" tarafından gönderildi. 15.04.2018