Kısa URL: https://ml.md/lc86867
Gönderme Tarihi: 17.Şub.2013
1,530 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Tatlı Kaşığı kimyon
2 tatlı kaşığı kuru nane
2 su bardağı pirinç
1 Tutam tuz
2 Yemek Kaşığı salça
1 bir tutam karabiber
1 Kg asma yaprağı yarım kg
2 Adet soğan
Sana yağını bir tencerede eritiriz zeytinyağı ilave ederiz soğanları doğrayıp kavururuz sonra salça ilave ederiz yıkadığımız pirinçleri de ilave ettikten sonra 5 dk kavururuz ocağın altını kapatırız karabiber tuz kimyon kuru nane ilave ederiz karıştırırız yaprakları iyice yıkadıktan sonra sıcak su ile haşlarız ve yaprağın ortasına hazırladığımız içten bir yemek kaşığı koyup sararız bu şekilde sarmamızı sararız vetencereye dizeriz üzerine yaprak kapatırız 10 dk pişirdikten sonra yeşil yaprak sarmamız hazırdır.