200 g Pınar Labne
2,5 su bardağı Pınar Süt
200 ml Pınar Krema
2 yumurta
3/4 su bardağı toz şeker
1 bardak (120g) buğday nişastası
1 paket vanilya
3 katlı pasta tabanı
100 g frambuaz
Dış kaplaması için;
1 paket Pınar Krem Şanti (tarife göre hazırlanmış)
Şurup için;
Yarım bardak su
1 yemek kaşığı şeker
1/2 paket vanilya
Süt, krema, yumurta, şeker, nişasta ve vanilyayı karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Kremayı başka bir kaba aktarın ve sürekli karıştırarak soğutun. Pınar Labneyi ekleyin ve kremaya tahta kaşık yardımıyla yedirin. Krema içine frambuazları ekleyin.
Pasta tabanları şurupla ıslatın ve kremayı aralarına sürün. Dış kısmını hazırladığınız krem şanti ile kaplayın. İstediğiniz şekilde süsleyin, buzdolabında bekletin ve servis yapın.
|