Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yoğurtlu Hindi Salatası (Fransa)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yoğurtlu Hindi Salatası (Fransa)

indigo
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.12.2008
Mesajlar: 23
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc30849
Gönderme Tarihi: 03.Arl.2008
2,498 defa indirildi / yazdırıldı




500 g haşlanmış hindi göğüs eti (derileri alındıktan sonra, küçük kuşbaşı doğranmış)
600 g taze patates
2 çorba kaşığı natürel zeytinyağı
100 g mantar (her biri 4 e bölünmüş)
2 iri dolmalık biber (sap ve çekirdekleri temizlendikten sonra, iri parçalar halinde doğranmış)
2 çorba kaşığı sirke
6 suteresi dalı (yaprakları ayıklanıp, sapları atılmış)
3 taze soğan (doğranmış)
1 yeşil salata (yıkanıp, süzdürülmüş)
2 orta boy domates (dilimlenmiş)
1 salatalık (dilimlenmiş)
1 orta boy kırmızı soğan (ince doğranmış)
Yoğurt sosu:
1 taze soğan (doğranmış)
2 çorba kaşığı sirke
1 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış)
1/2 tatlı kaşığı kereviz tohumu (isteğe bağlı)
4 damla acıbiber sosu
1/4 tatlı kaşığı tuz
bir tutam karabiber (taze çekilmiş)
3 çorba kaşığı natürel zeytinyağı
6 çorba kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak (kıyılmış)

Bir tencerede su kaynatıp, kaynayınca patatesleri koyarak, tencerenin kapağını kapatın ve patatesleri iyice yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 20 dakika) pişirin. Tencereyi ateşten alıp, patatesleri delikli kaşıkla çıkararak (haşlama suyunu atın), elle tutulacak kadar soğuduklarında kuşbaşı doğrayın ve bir kenarda ılık kalmalarını sağlayın.
Zeytinyağını küçük bir tencereye koyup, tencereyi orta ateşe oturtarak, yağı ısıtın. Isınınca mantarları koyup, tuzu serperek, mantarları yaklaşık 1 dakika pişirin. Dolmalık biber parçaları ve sirkeyi ekleyip, ara sıra karıştırarak, karışımı 5 dakika pişirin.
Bu arada büyük bir tencereye kuşbaşı hindi etleri, ılık patates parçaları, suteresi yaprakları ve taze soğanları koyup, karıştırın. Öbür tencereyi ateşten alıp, içindeki mantar - biber karışımını büyük tencereye ekleyerek, karıştırdıktan sonra, tencereyi bir kenara bırakın.
Bütün sos malzemesini bir kavanoza koyup, kavanozun kapağını kapatarak, malzeme iyice karışıncaya kadar (yaklaşık 30 saniye) hızlı hızlı sallayın.
Kavanozdaki sosu, hindi karışımının üstüne boşaltıp, hafifçe karıştırın. Yeşil salata yapraklarını 6 düz tabağa dizip, üstlerine kaşıkla hindi salatasını bölüştürün. Domates, salatalık ve kırmızı Soğan dilimleriyle süsleyip, servis yapın.






Yoğurtlu Hindi Salatası (Fransa) Tarifleri Cordon Bleu Tarifleri



(1 adet Yoğurtlu Hindi Salatası (Fransa) 38,380 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort