Kısa URL: https://ml.md/lc93979
Gönderme Tarihi: 23.Kas.2013
1,557 defa indirildi / yazdırıldı
500 gr ıspanak
250 gr orta yağlı kıyma
2 bardak ince bulgur
2 bardak yoğurt
3 kaşık margarin
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
2 diş sarımsak
ıspanağı ayıklayıp yıkadıktan sonra ince bir şekilde doğranıp sarımsaklı yoğurda katılır iyice karıştırılıp servis tabağına alınır ayrı bir kapta bulgur kıyma tuz ve kırmızı biber katılıp iyice yoğrulur elde edilen harçtan küçük köfteler yapılıp tuzlu suda haşlanır haşlanan köfteler yoğurtlu ıspanağın üzerine dökülürek bir tavada erittiğimiz margarinin içine kırmızı biber döküp bunu da köftelerin üzerine dökülür ve servise hazır.