|
Yoğurtlu Keşkek Çorbası (Çankırı) |
|
ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc143986
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2019
670 defa indirildi / yazdırıldı
|
Çankırı Meslek Yüksek Okulu
2 çay bardağı keşkek
1 çay bardağı fasulye
1 çay bardağı nohut
1 küçük kase yoğurt
Nane
Tuz
Nohut, Fasulye ve Keşkek 1 gün önceden ıslatılır.
Tencerede hepsi pişirilir.
Yoğurdun birazı ayrılır.
Pişen karışım servis kabına alınıp yoğurtla birlikte karıştırılır.
Ayrılan yoğurt ve nane pişen karışımın üstüne dökülerek servis yapılır.
|
|