|
|
YOĞURTLU YAHNİ |
|
zekiye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 21.06.2006
Mesajlar: 35
|
Kısa URL: https://ml.md/lc6238
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2006
2,328 defa indirildi / yazdırıldı
|
600 gr Koyun Kıyması
6 adet Pide Ekmek
800 gr Yoğurt
4 kahve fincanı Tereyağ
1 diş Sarımsak
4-5 dal Maydanoz
Tuz, Karabiber
Arzuya göre yanına pilav ilave edilebilir
Tavada tereyağını eritip kıymayı kavurun. İçine dövülmüş sarımsağı ve baharatları ekleyip karıştırın. Bir tepsiye pide ekmeklerini küp şeklinde doğrayıp yerleştirin. Üzerine ekmekleri örtecek şekilde yoğurdu yayın. Kıymalı karışımı da yoğurdu kapatacak şekilde ekleyin. Kebabın üzerini maydanozla süsleyin ve servis yapın.
|
|
YOĞURTLU YAHNİ Tarifleri Bonfile Tarifleri
|
|