4 adet patates
1 su bardağı konserve kabak
1 çorba kaşığı bal
3 çorba kaşığı esmer şeker
1 su bardağı yulaf
1/4 su bardağı kıyılmış cevizler
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
3/4 çay kaşığı tarçın
Tuz
1/4 çay kaşığı hindistancevizi
1 su bardağı yağsız süt
1 yumurta
1 çay kaşığı vanilya
3 kaşık yağ
1 tutam kabak pasta baharat
Tepsiye tek kat olarak patates dilimlerini ve yağı bırakınız. 1/4 çay kaşığı tarçın, bal ve folyo ile kaplayın serpin. Fırında 15 dakika, patates yumuşak elde edene kadar. Bu arada, bir orta büyüklükte bir kapta, yulaf, fındık yarısı, kabartma tozu, tarçın kalan, kabak pasta baharat, hindistancevizi ve tuz birleştirerek; karıştırın. Ayrı bir kapta, fırçalamak birlikte kabak, kahverengi şeker, süt, yumurta ve vanilya. Fırından patatesleri çıkarın, sonra patates üzerinde yulaf karışımı dökün. Yulaf üzerine kabak karışımı dökün karışımı olarak eşit mümkün. Üst üzerinde kalan fındık serpin. Üst altın kahverengi ve yulaf ezmesi belirledi 30-35 dakika pişirin yulaf ezmesi veya kadar. Fırından sıcak servis yapın.
|