Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yulaflı Peynirli Çubuklar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifleri
Anne Kurabiyesi Tarifleri
Bademli Kurabiye Tarifleri
Beze Tarifleri
Bisküvi Tarifleri
Cevizli Kurabiye Tarifleri
Çıtır Kurabiye Tarifleri
Çikolatalı Kurabiye Tarifleri
Çilekli Kurabiye Tarifleri
Elmalı Kurabiye Tarifleri
Erikli Kurabiye Tarifleri
Fındıklı Kurabiye Tarifleri
Fıstıklı Kurabiye Tarifleri
Haşhaşlı Kurabiye Tarifleri
Hindistancevizli Kurabiye Tarifleri
Hurmalı Kurabiye Tarifleri
Islak Kurabiye Tarifleri
Kahveli Kurabiye Tarifleri
Kakaolu Kurabiye Tarifleri
Kayısılı Kurabiye Tarifleri
Kedi Dili Tarifleri
Kraker Tarifleri
Kremalı Kurabiye Tarifleri
Kuru Pasta Tarifleri
Limonlu Kurabiye Tarifleri
Makaron Tarifleri
Mantar Kurabiye Tarifleri
Peynirli Kurabiye Tarifleri
Portakallı Kurabiye Tarifleri
Pudingli Kurabiye Tarifleri
Reçelli Kurabiye Tarifleri
Sakızlı Kurabiye Tarifleri
Soslu Kurabiye Tarifleri
Susamlı Kurabiye Tarifleri
Şeftalili Kurabiye Tarifleri
Şekersiz Kurabiye Tarifleri
Tahinli Kurabiye Tarifleri
Tarçınlı Kurabiye Tarifleri
Tırtıl Kurabiye Tarifleri
Tuzlu Kurabiye Tarifleri
Un Kurabiyesi Tarifleri
Unsuz Kurabiye Tarifleri
Üzümlü Kurabiye Tarifleri
Vişneli Kurabiye Tarifleri
Zencefilli Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yulaflı Peynirli Çubuklar

HANIMELI
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.06.2007
Mesajlar: 36
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc27968
Gönderme Tarihi: 12.Ekm.2008
2,658 defa indirildi / yazdırıldı




60 g yulaf unu
60 g un
1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu
bir tutam tuz
1/2 tatlı kaşığı toz hardal
bir tutam pul kırmızıbiber
60 g margarin
60 g çedar peyniri (çok ince rendelenmiş)
30 g Parmesan peyniri (çok ince rendelenmiş)
yumurta (çırpılmış)
biraz yağsız süt

Önce fırınınızı 200 °C'a ısıtın. Birkaç fırın tepsisini yağlayın. Unu, kabartma tozunu, tuzu, hardalı ve pul kırmızıbiberi derin bir çukur kaba koyup, iyice karıştırın. Yulaf ununu katıp, karışım ince ekmek içi görünümü alana kadar elinizle ovarak margarini yedirin. Çedar peynirini Parmesan peynirinin yarısını ve çırpılmış yumurtayı ekleyip, yumuşak bir hamur elde edinceye kadar karıştırın. Karışımı hafifçe unlanmış bir yüzeye alıp, yoğurun.
Hamuru oklavayla 30 x 22 cm boyutlarında bir dikdörtgen biçiminde açın. Kenarlarını kesip düzelterek, kestiğiniz hamur parçalarını saklayın. Açtığınız hamurun üstüne biraz süt sürüp, kalan Parmesan peynirini serptikten sonra, dikdörtgen hamuru uzunlamasına üç eşit parçaya bölün; sonra her parçayı 5 mm eninde çubuklar halinde kesin. Çubukları fırın tepsilerine aralıktı olarak yerleştirip, tepsileri fırına sürerek, çubukları altın sarısı bir renk alıncaya kadar (10 - 15 dakika) pişirin. Tepsileri fırından alıp, çubukları dikkatle tepsilerden tel ızgaraya aktararak, soğumaları için bir kenara bırakın.
Ayırmış olduğunuz hamur parçalarını yoğurup, 5 cm'lik yuvarlak ve tırtılsız bisküvi kalıbı kullanarak yuvarlaklar halinde kesin; sonra 3 cm'lik yuvarlak ve tırtılsız bisküvi kalıbıyla, her yuvarlağın ortasını çıkarın. Elde ettiğiniz halkaları bir fırın tepsisine yerleştirip, tepsiyi fırına sürerek, halkaları altın sarısı bir renk alıncaya kadar (6 -7 dakika) pişirin. Tepsiyi fırından alıp, halkaları dikkatle tel ızgaraya çıkararak seğumaları için bir kenara bırakın.
Servisten önce her halkanın içine 7 - 8 çubuk geçirip, geniş birtabağa yerleştirin. Kalan çubukları da başka bir tabağa yerleştirip, ayrı ayrı servis yapın.






Yulaflı Peynirli Çubuklar Tarifleri Reçelli Kurabiye Tarifleri



(1 adet Yulaflı Peynirli Çubuklar 74,815 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort