4 adet yumurta
50 gr İçim Beyaz Peynir, rendelenmiş
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı limon suyu
Tuz
Üzeri için:
2 dilim pastırma
Taze soğanın yeşil yaprakları, kıyılmış
Yumurtaları haşlayın. Haşlanan yumurtaları dikkatlice ikiye bölün ve içinden sarılarını alın.
Yumurta sarılarını İçim Beyaz Peynir, karabiber ve bir tutam tuz, kıyılmış taze soğanın yarısı ve 1 tatlı kaşığı limon suyu ile karıştırın.
Pastırmayı mikrodalgada kurutup daha çıtır bir hal almasını sağlayın.
Yumurtaların beyazlarını hazırladığınız karışımla doldurun.
Çıtır pastırma parçacıkları ve kıyılmış taze soğan ile süsleyerek servis edin.
|