Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > Yumurtalı Ekmek (43 adet - 555,827 defa bakıldı)

Yumurtalı Ekmek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yumurtalı Ekmek

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2058
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc180763
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2024
85 defa indirildi / yazdırıldı




Dilimlenmiş bayat ekmekler
3 adet yumurta
Tuz
Sıvı yağ

Yumurtaları geniş bir kasede çırparak yeterince tuz ilave edin.
Teflon tavada sıvı yağı kızdırın.
Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayarak kızdırdığınız yağda kızartın.



Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc179325
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2024
55 defa indirildi / yazdırıldı




5 dilim bayat ekmek (Bayat ekmek olması gerekli)
2 yumurta
Tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için sıvı yağ

Kahvaltılarda yenilebilecek harika bir alternatif. Malzemesi az ve her evde olan şeyler. Öncelikle Bayat ekmeğimizden ne kadar pişireceksek o ölçüde ekmek dilimliyoruz. Ayrı bir kapta yumurtaları kırıp içerisine arzu ettiğiniz kadar baharat ve tuz koyuyoruz ve çırpıyoruz. Kızdırdığımız sıvı yağa dilimleyip yumurtaya buladığımız ekmekleri atıp kızarınca ters çeviriyoruz.


Fotoğraf "dolu" tarafından gönderildi. 11.11.2024


Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc179117
Gönderme Tarihi: 20.Ağu.2024
145 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

1 adet bayat ekmek
2 adet yumurta
1/2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için:
5 yemek kaşığı sıvı yağ

Yumurtaları derin bir kaseye kırın ve tuzu ekledikten sonra bir tel çırpıcı ile güzelce çırpın.
Üstüne sütü ilave edip çırpmaya devam edin.
Son olarak unu ilave ettikten sonra bir tel çırpıcı ile güzelce çırpın.
Yumurtalı karışım hazır olacak.
Bayat ekmeği dilimleyin.
Dilimleri arkalı önlü iyice bulanacak şekilde yumurtalı karışıma bulayın.
Isınmış kızartma tavasına sıvı yağı ekleyin ve yumurtaya buladığınız ekmekleri arkalı önlü güzelce kızartın.
Bir servis tabağına aldıktan sonra sıcak sıcak servis edin.



Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177332
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2024
146 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

4 dilim ekmek
4 adet büyük boy yumurta
1/4 su bardağı süt
Tuz ve karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı veya sıvı yağ
İsteğe bağlı olarak rendelenmiş peynir, yeşillik veya baharatlar

Bir kase içerisinde yumurtalar ve süt çırpılır. Tuz ve karabiberi de eklenerek iyice karıştırılır.
Ekmek dilimleri bu karışıma batırılır ve her iki tarafının da iyice emmesi sağlanır. Dilimler fazla bekletilmemeye özen gösterilmeli, aksi halde çok yumuşayabilir.
Geniş bir tavada tereyağı veya sıvı yağ orta ateşte ısıtılır. Ekmek dilimleri tavaya yerleştirilir ve altın rengi olana kadar her iki tarafı da kızartılır. Yaklaşık 2-3 dakika her tarafı için yeterli olacaktır.



Yumurtalı Ekmek

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc172830
Gönderme Tarihi: 23.Haz.2023
166 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.turkiyegazetesi.com.tr

1 adet bayat ekmek
3 adet yumurta
Yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için:
Sıvı yağ

Öncelikle ekmeğimizi ne çok ince ne de çok kalın olacak şekilde çok parçalamadan dilimleyelim.
Ardından geniş bir tabağa yumurtaları, sütü ve tuzu da alarak çırpalım.
Yumurtalarımızı güzelce çırptıktan sonra dilimlediğimiz ekmekleri hazırladığımız sosa batıralım. Ön ve arka yüzünü çok bekletmeden hızlıca yumurtaya bulayalım.
Tavaya sıvı yağı alalım ve kızdıralım. Yağ kızdıktan sonra sosa buladığımız ekmeklerimizi tavaya yerleştirelim ve orta ateşte kontrollü bir şekilde pişirelim.
Alt yüzü pişen ekmeklerimizi çatal yardımı ile ters çevirelim ve bu yüzünün de pişmesini sağlayalım.
İki yüzü de güzelce pişen ekmeklerimizi havlu kağıt serdiğimiz tabağa alalım. Tüm ekmekler bitinceye kadar pişirmeye devam edelim.



Yumurtalı Ekmek

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc170847
Gönderme Tarihi: 14.Mar.2023
192 defa indirildi / yazdırıldı




Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 15 dilim)
2 yumurta
1 su bardağı süt
Tuz

1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri.
Yumurtaları az tuz ilavesiyle çırpın.
Sütü ekleyip çırpın.
Ekmek dilimlerini sosun içine arkalı önlü batırıp çıkarın ve yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye dizin.
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırın.
200 derecede önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarmaya başlayana kadar pişirin.



Yumurtalı Ekmek Kızartması

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168954
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2022
259 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet bayat somun ekmek
2 adet yumurta
1 çay kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı maden suyu
1 su bardağı sıvıyağ

Bayat ekmeği dilimlere ayırın. Dilimler çok kalın ya da çok ince olmasın.
Akabinde bir kasede iki yumurtayı baharatları ve maden suyunu katarak iyice çırpın.
Gerekirse karışımı bir kez mikserden geçirin.
Akabinde ekmekleri arkalı önlü batırıp ocağa aldığınız kızgın yağın içine koyun.
Hafif pembeleşen kısmı çevirin.
Yağ çeken bir kağıdın üzerine koyun.
Yumurtalı ekmekleriniz servise hazır!



Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168138
Gönderme Tarihi: 26.Ekm.2022
303 defa indirildi / yazdırıldı




10 dilim bayat ekmek
4 adet yumurta
2 yemek kaşığı süt
Yarım çay kaşığı toz biber ve nane
Yarım çay kaşığından da az tuz
Kızartmak için sıvı yağ

Derin bir kabın içinde dört yumurtayı iyice çırpın.
İçine tuz ve baharatları ilave ederek çırpmaya devam edin.
Ardından sütü ilave edip bir dakika daha çırpma işlemi yapın.
Son olarak ekmekleri bu hazırladığınız sosa batırın.
Orta ateşte açtığınız ocağın üzerine bir tava koyun içerisine bir su bardağı sıvı yağ ekleyin. Ekmeğin yapışmaması için yağın tam kızması lazım.
Akabinde yumurtalı ekmekleri çevirerek kızartınız.
Kızaran yumurtalı ekmekleri tavadan alıp kalın bir peçetenin üzerine koyunuz.
Yağını çektikten sonra servise hazır.

Not: Yumurtanın içindeki mukoz kıvamlı maddenin tamamen kaybolması için çırpma işleminin iyi olması lazım.



Tavada Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168042
Gönderme Tarihi: 21.Ekm.2022
262 defa indirildi / yazdırıldı




https://esenler.bel.tr/

6 dilim bayat ekmek
2 adet yumurta
1 çay kaşığı süt
2 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tuz

Bayat ekmekleri dilimleyin ve kenarlarını çıkartın. Karıştırma kabında yumurtaları çırparak içine sütü, zerdeçalı ve tuzu ilave edin. Tavaya koyduğunuz kızgın yağda önlü arkalı kızartın. Servise hazırdır.



Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc167213
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2022
213 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet bayat ekmek
3 adet yumurta
Tuz
Sıvı yağ

Bayat ekmeğimizi ne çok ince ne de çok kalın olmayacak şekilde dikkatlice dilimleyelim.
Yumurtaları geniş bir kasede çırparak tuz ilave edelim.
Teflon tavada sıvı yağı 1-2 dakika kızdıralım.
Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayalım ve çıkartalım.
Sırayla yumurtaya buladığımız ekmekleri tavaya alalım ve 2 dakika kızartıncaya kadar çevirerek kızartalım.
Kızaran ekmeklerimizin fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serili bir tabağa alalım.
Tüm ekmeklerimizi bu şekilde kızarttıktan sonra servis tabağına alalım ve servis edelim.



Yumurtalı Ekmek

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc167197
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2022
141 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.dogrusucarrefoursa.com

1 bütün bayat ekmek
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı kadar sıvı yağ
Tuz
Üzeri için;
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
Kişi sayısı kadar yumurta

Yumurtaları iyice çırpın. Üzerine süt ve tuzu da ekleyip iyice karıştırın. Ekmeği ince ince dilimledikten sonra dilimlerin her iki tarafını yumurtalı karışıma batırın. Bir tavada sıvıyağı kızdırın ve sosu çeken ekmekleri kızartın. Bir tavada tereyağını eritin ve ikiye kesilmiş sarımsağı tavada gezdirip atın. Yumurtaları dikkatlice kırın ve dağıtmadan pişirin. Pişen yumurtaları yumurtalı ekmeklerin üzerine yerleştirerek servis yapın.

Not: Kızarttığınız yumurtalı ekmeklerin bir kısmına yumurta pişirmeniz yeterlidir. Üzerine yumurta koyduğunuz ekmekleri 1 kişilik düşünebilir, diğer kızarmış ekmekleri servis tabağında bırakabilirsiniz.


Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 06.06.2023


Yumurtalı Ekmek

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc166521
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2022
235 defa indirildi / yazdırıldı




1 ya da 2 adet bayat ekmek
3 yumurta
Tuz
Sıvı yağ

Bayat ekmeklerimizi orta kalınlıkta dilimleyelim.
Yumurtalarımızı alıp orta boy ekmek dilimlerinizi rahatlıkla batırabileceğiniz boyutta bir kaseye kıralım.
Üstüne tuz ekleyip çırpma teli ile iyice karıştıralım.
Teflon yapışmayacak tavaya sıvı yağ ekleyelim.
Bir iki dakika kızdırdıktan sonra, ekmek dilimlerimizden alıp yumurtaya her iki yüzünü de batırıp tavaya koyalım.
Bir tarafı kızaran ekmeğimizi alıp ters çeviriyoruz ve diğer yüzünü de kızartıyoruz.
Tavaya sığacak kadar dilimi birlikte kızartalım.
Kızaran ekmekleri bir tabağa alalım.
Tüm ekmek dilimlerine aynı işlemi uygulayalım.
Kızarmış ekmekleriniz hazır.



Yumurtalı Ekmek

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161976
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2021
257 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım bayat ekmek
2 adet yumurta
¼ çay kaşığı tuz
¼ çay kaşığı karabiber
¼ çay kaşığı kekik
¼ çay kaşığı nane
¼ çay kaşığı pul biber
1,5 yemek kaşığı sıvı yağ

Ekmeği başparmağınız kalınlığında dilimlere ayırın.
Yumurtaları çırpın ve içerisine baharatları ekleyin. Çırpmaya devam edin.
Tavayı yüksek ateşte kızdırın. Yağı ekleyip yağın kızmasını bekleyin.
Yağ kızdıktan sonra ekmekleri önlü arkalı bir şekilde yağa batırın.
Ekmek dilimlerini hem önleri hem de arkaları altın sarısı renk alana dek pişirin.
Tavadan aldıktan sonra kağıt havlu üzerinde 1 dakika kadar bekletin, havlunun ekmekteki yağı almasını sağlayın.
Dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.



Yumurtalı Ekmek

OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211
Şehir: Sincan
Kısa URL: https://ml.md/lc157677
Gönderme Tarihi: 11.May.2021
599 defa indirildi / yazdırıldı




Kekik, tuz, yumurta ve karabiberi bir kapta iyice karıştırın.
Daha sonra dilimlediğiniz ekmeklerinizi sosa batırıp yağda kızartın.
Kahvaltı sofralarınız vazgeçilmezi olacaktır.


Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 13.12.2021


Yumurtalı Ekmek

bidik
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.08.2020
Mesajlar: 42
Şehir: Burdur
Kısa URL: https://ml.md/lc152422
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2020
291 defa indirildi / yazdırıldı




Dilimlenmiş bayat ekmekler
3 adet yumurta
Tuz
Sıvı yağ

Yumurtaları geniş bir kasede çırparak yeterince tuz ilave edin.
Teflon tavada sıvı yağı kızdırın.
Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayarak kızdırdığınız yağda kızartın.
Sıcak servis edin.



Yumurtalı Ekmek Kızartması

OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211
Şehir: Sincan
Kısa URL: https://ml.md/lc151967
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2020
425 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı pul biber
1 adet bayat ekmek

Bir kasede yumurta, tuz, karabiber, kekik ve pul biber iyice çırpılır. Dilimlenmiş bayat ekmekler bu karışımı bandırılır. Kızdırılmış yağda önlü arkalı kızartılır. Sıcak servis edilir.



Yumurtalı Ekmek

şans eseri
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.02.2020
Mesajlar: 30
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc148684
Gönderme Tarihi: 21.Şub.2020
827 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet bayat ekmek
3 adet yumurta
1 çay bardağı süt
Tuz

Bir kasede yumurta ve sütü çırpın.
Üzerine tuz ekleyip çırpmaya devam edin.
Tavayı ocağa alın ve sıvı yağ ekleyin.
Ekmek dilimlerini yumurtalı karışıma batırın ve tavada her iki tarafını da kızartın.
Sıcak olarak servis edin.



Yumurtalı Ekmek

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc144333
Gönderme Tarihi: 20.Tem.2019
701 defa indirildi / yazdırıldı




http://www.hurriyet.com.tr

1 adet bayat ekmek
4 adet yumurta
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı nane
Yarım çay kaşığı pul biber
3 yemek kaşığı ayçiçeği yağı

Yumurtaları iyice çırpın. İçine tuz, karabiber, kekik, nane ve pul biber ekleyip çırpmaya devam edin. 1,5 santimetre kalınlığında dilimlediğiniz ekmeklerinizi yumurtaya önlü arkalı batırın. Ekmeğin yumurtayı iyice çekmesi için kısa bir süre bekletin.
Bu esnada tavanızı iyice kızdırın. İçine ayçiçeği yağını ekleyip yağı da ısıtın. Ekmekleri yumurtadan çıkarıp hemen kızgın yağa atın ve her iki tarafını da rengi altın sarısı olana dek kızartın. Yağdan aldığınız ekmekleri kağıt havlu üzerinde 1 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Arzu ederseniz yumurtaya baharatları eklemeden yapabilir, bal, reçel gibi bir eşlikçiyle servis ederek tatlı bir kahvaltılık elde edebilirsiniz.



Yumurtalı Ekmek

biber çiçeği
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.04.2019
Mesajlar: 25
Şehir: Trabzon
Kısa URL: https://ml.md/lc142096
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2019
540 defa indirildi / yazdırıldı




1 yemek kaşığı tereyağı
1 avuç kıyılmış maydanoz
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
2 adet yumurta
10 dilim ekmek

Yumurta, tuz, süt ve maydanozu birlikte çırpın. Tereyağını tavada eritin ve ekmekleri dilimleyin.
Dilimlediğiniz ekmekleri yumurtalı karışıma arkalı önlü bulayıp tavaya dizin. Kızaran ekmekleri tabağa alıp sıcak olarak servis edin.



Yumurtalı Ekmekler

sabah gülü
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 04.06.2018
Mesajlar: 24
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc134571
Gönderme Tarihi: 04.Haz.2018
923 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet domates
2 adet çarliston biber
2 adet yumurta
6 dal maydanoz
Yarım çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı beyaz peynir
Üzerine serpmek için pul biber
1 adet dilimlenmiş ekmek

Beyaz peyniri ezelim. İçine küp şeklinde domates doğrayalım, biber ve maydanoz kıyıp içine koyalım.
İyice karıştırdıktan sonra yumurtaları ilave edelim.
İçine tereyağı koyup hepsini iyice karıştıralım.
Ekmek dilimlerinin üzerlerine sürelim, pul biberi serpip fırının ızgarasında kızarana kadar pişirelim.
Sıcak olarak servis yapalım.


Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 13.12.2021






Yumurtalı Ekmek Tarifleri Kanepeler



(43 adet Yumurtalı Ekmek 555,827 defa bakıldı)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort