|
Zencefilli Karpuz Kokteyli |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc109046
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2015
1,330 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://migros.com.tr
1 dilim karpuz
2 yemek kaşığı taze nane
1 yemek kaşığı ince şeker
Buz küpleri
1+1/4 su bardağı soda
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 yemek kaşığı taze limon suyu
Birkaç dal taze nane
1. Bir mutfak robotunda karpuzu püre haline getirin.
2. Büyük bir sürahide şeker ile naneyi karıştırın ve buz küpleri ile doldurun.
3. 2 bardak püre, soda, limon suyunu birlikte çırpın.
4. Taze nane ile süsleyin.
|
|