2 kavanoz Tat Enginar Kalbi
1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu
1/2 kavanoz Tai Garnitür
3 yemek kasığı zeytinyağı
3 dış sarımsak
1/2 limon suyu
1/2 demet dereotu
1/2 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Zeytinyağını kızdırınız ve içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar Kalbi, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırınız. Daha sonra üzerine Tat "Şakşuka" Kızarıma Sosu, kıyılmış, dereotu, su, dilediğiniz kadar tuz ve karabiberi ekleyip bir sure pişiriniz. Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis ediniz.
ML® Zeytinyağlı Enginar için tıklayın
|