Kısa URL: https://ml.md/lc48228
Gönderme Tarihi: 07.Mar.2010
1,884 defa indirildi / yazdırıldı
Malzeme:
1 kg ısırganotu
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
100 gr Bizim Baldo Pirinç
3 diş sarımsak
1 su bardağı AltınHasat Riviera Zeytinyağı
Isırganotlarını yıkayıp bol suda haşlayın. Haşlamış olduğunuz ısırgan otlarını süzüp doğrayın ve suyunu sıkın. Sarımsağı ezin. Kırmızı ve sarı biberleri jülyen doğrayıp pirinç ve sarımsaklarla birlikte bir tencereye alın. Üzerine zeytinyağı ekledikten sonra doğranmış ısırgan otunu ilave edin. Hafifçe karıştırın. Kısık ateşte 5-10 dakika pişirip demlenmeye bırakın. Soğuduktan sonra servis yapın.