|
|
Zeytinyağlı Kabak |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc38812
Gönderme Tarihi: 04.Ağu.2009
1,769 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
1 kg kabak
2 adet orta boy soğan
10-12 adet kiraz domates
1 çorba kaşığı tozşeker
1/2 su bardağı zeytinyağı
Tuz, beyazbiber
Yarım demet dereotu
Yapılışı:
Kabakları yıkayıp alacalı soyun ve tencereye dizin. Piyaz şeklinde doğranmış soğanlar ve kiraz domatesleri ekleyin. Tuz, tozşeker ve beyazbiberini ilave ettikten sonra üzerine zeytinyağını gezdirin. 1 çay bardağı su ilave ederek kısık ateşte 15 dakika pişirin. Tencerede soğumaya bırakın. Dereotu ile süsleyip ılık veya soğuk servis yapın.
|
|
Zeytinyağlı Kabak Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
|
|