Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Vejetaryen Yemek Tarifleri > Zeytinyağlı Kabak (1 adet - 21,936 defa bakıldı)

Zeytinyağlı Kabak


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Vejetaryen Baklagil Tarifleri
Vejetaryen Çorba Tarifleri
Vejetaryen Dolma Tarifleri
Vejetaryen Hamur İşi Tarifleri
Vejetaryen Kanepe Tarifleri
Vejetaryen Köfte Tarifleri
Vejetaryen Makarna Tarifleri
Vejetaryen Pilav Tarifleri
Vejetaryen Salata Tarifleri
Vejetaryen Sebze Tarifleri
Vejetaryen Tatlı Tarifleri
Vejetaryen Zeytinyağlı Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Zeytinyağlı Kabak

Yasemin Tarakçı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.07.2007
Mesajlar: 47
Şehir: Anıttepe Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc75078
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2012
2,052 defa indirildi / yazdırıldı




4 Adet Kabak
3 tatlı kaşığı şeker
Dereotu
6 diş sarımsak
4 adet soğan
5 adet domates
1 çay bardağı zeytinyağı
Bir miktar tuz

Öncelikle Kabaklarımızı temizledikten sonra 1 parmak kalınlığında olucak şekilde dilim dilim kesin ve tuzlu suda bir müddet bekletin.Daha sonra 6 diş sarımsağımızı küp küp kesin ve 4 adet soğanımızı ise yarım ay şeklinde kesin.Domateslerimizi ise kabuklarını soyduktan sonra küp küp kesin. Bir tencereye geniş ve derinliği az olan olursa daha iyi olur öncelikle altta soğanlarımızı daha sonra soğanların üstüne kabaklarımızı ve kabakların üstünde sarımsak ve domates rendesi koyun. Tüm malzemeleri koyduktan sonra tuz şeker ve zeytinyağını ilave ederek orta ateşte hiç su koymadan kabaklar pişinceye kadar pişirin.Servis sırasında üzerine bol dereotu ve yanına yoğurt koyarak servis edin.






Zeytinyağlı Kabak Tarifleri Vejetaryen Yemek Tarifleri



(1 adet Zeytinyağlı Kabak 21,936 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort