Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Cips Tarifleri > Acılı Yufka Cipsi (2 adet - 26,735 defa bakıldı)

Acılı Yufka Cipsi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Cips Tarifleri
Kahvaltı Tarifleri
Kup Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Acılı Cips

kübik
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.03.2018
Mesajlar: 22
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc132767
Gönderme Tarihi: 20.Mar.2018
1,076 defa indirildi / yazdırıldı




3 tane lavaş ekmeği
2-3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 diş ince rendelenmiş sarımsak
1 tutam kırmızı biber
1 tutam pul biber
1 tutam karabiber
1 tutam tuz

Lavaş ekmeklerimizi önce uzun şeritler halinde sonrada kare dilimler halinde keselim.
Derin bir kaba kestiğimiz lavaş ekmeklerini alalım. sıvıyağ tuz rendelenmiş sarımsak ve baharatları bir kasede iyice çırpalım ve lavaş ekmeklerimizin üzerine alalım.
Elimizle karıştıralım ve fırın tepsisine alalım.
Fırınımızı önceden ısıtalım ve tepsimizi fırına verip 200 derecede 5 dakika lavaşlarımız kıtır olana kadar kızartalım.
Fırından çıkarıp soğuttuktan sonra servis yapalım.



Acılı Yufka Cipsi

taze yaprak
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.05.2016
Mesajlar: 40
Şehir: Tokat
Kısa URL: https://ml.md/lc117130
Gönderme Tarihi: 26.May.2016
1,223 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet yufka
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
Yarım çay kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı sana yağı
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı susam
1 adet yumurta sarısı

Yufkanın birini tezgaha serin. Bir kasede salça, pul biber, kimyon, nar ekşisi, yağı ve tuzu karıştırın. Karışımı yufkanın üzerine sürün. Diğer yufkayı üzerine kapatıp üzerine bastırın. Dikdörtgen şeklinde kesip yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine susam serpin. 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.






Acılı Yufka Cipsi Tarifleri Cips Tarifleri



(2 adet Acılı Yufka Cipsi 26,735 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort