Sosisleri yarısına kadar 8 parçaya bölerek yağımızda kızarttım. Kaşar peynirlerinden ağızlarını yaptım, keserken de pipetleri kullandım. Gözlerini yapmak için de zeytin kullandım. En son kafalarına mayonez sıktım ve ketçapla süsledim. Tabi ki siz bu malzemeleri değiştirerek istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc164474
Gönderme Tarihi: 26.Nis.2022
394 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket sosis
4 adet patates
220 derecede ısıtılmış fırına önce patatesleri doğrayıp fırın kağıdına diziyorum.
Onlar fırındayken üstlerine 4 e böldüğüm sosisleri de 5 veya 10 dakika tutarak formunu bozmadan çıkartıyorum.
Patatesler pişmeye devam ediyor. Biraz ev yapımı turşu biraz da ketçap eşliğinde sunuyorum.