Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Tatlı Soslar > Ahududu Sos (3 adet - 146,549 defa bakıldı)

Ahududu Sos


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Çikolatalı Sos Tarifleri
Çilekli Sos Tarifleri
Karamel Sos Tarifleri
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ahududu Sosu

sempatiğim
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 29.12.2010
Mesajlar: 19
Şehir: Eskişehir
Kısa URL: https://ml.md/lc58984
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2010
3,058 defa indirildi / yazdırıldı




450 gr. ahududuyu temizleyip buzdolabında soğumaya bırakın. 50 ml. su, 8 adet kırılıp havanda dövülmüş kakule kapsülü, 50 ml. su ve 100 gr. şekeri bir tencerede 15 dakika kaynatın. Sosu soğumaya bırakın. El blenderinde püre haline getirip kek ve pastalarınızın yanında servis yapın.


AHUDUDU SOSU

Cenk Nizipli
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.12.2007
Mesajlar: 65
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc19893
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2007
6,120 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme :
500 gr. Ahududu
400 gr.
şeker yarım limon.

Yapılışı:
1- Ahududuları yıkayıp çekirdeklerini çıkarınız.
2- Temiz bir tencereye elek veya tel süzgeçten ezerek geçiriniz.
3- İçerisine 400 gr. şekeri ve 1 su bardağı su koyup 5-10 dakika kaynatınız.
4- Un çorbasından daha koyu bir kıvama gelince yarım limon suyu ilave edip bir taşım kaynatıp ateşten alınız ve kullanınız.


Ahududu Sos

kahve
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.04.2006
Mesajlar: 172
Şehir: Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc4347
Gönderme Tarihi: 31.May.2006
2,574 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER
500 gr ahududu
2 normal su bardagi tozseker

YAPILIŞI
Ahududunu ( agaç çilegi) bir tencereye ezerek süzgeçten geçirin. Içine 2 bardak seker katin. 5 dakika kaynatin. Un çorbasindan daha koyu kivama gelince atesten indirin.

Not: Bu salçayi mevsiminde daha fazla ölçüde hazirlayip buzdolabinda saklamaniz da mümkündür. O zaman seker ölçüsü biraz artirilir.






Ahududu Sos Tarifleri Tatlı Soslar



(3 adet Ahududu Sos 146,549 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort